SPREMNI ZA PAKOVANJE VAŠIH IDEJA
Novosti
 

Naslovna

U mogućnosti smo da po Vašem zahtevu dizajniramo ekonomično i unikatno pakovanje koje Vam je potrebno za Vaš proizvod. Dizajniramo sa tendencijom da proizvodu pružimo potrebnu zaštitu. U tu svrhu koristimo papirne i fleksibilne materijale visokog kvaliteta, koji su po ISO standardu. Pored našeg zalaganja za zaštitu proizvoda brinemo i o zaštiti čovekove okoline, koristeći eko materijale koji podležu reciklaži.

 

Pored zaštite i održavanja svežine proizvoda koje pakovanje pruža, ono takodje reprezentuje proizvod i doprinosi njegovoj prodaji. Visok kvalitet štampe na papiru, Al folijama, PE, PP, metaliziranom PP, PA i drugim materijalima debljine od 12 μ do 250 μ, koristeći do 8 boja omogućava realizaciju Vaših ideja kao jasnu štampu potrebnih informacija.

 

Sigurnosna kesa – Moj cilj

Sigurnosna kesa „Moj cilj“ je namenjena za siguran transport i čuvanje vrednosnih papira, novca...

Sigurnosna kesa „Moj cilj“ može biti od različitih materijala:

  • Prozirna višeslojna LDPE uz dodatke koji povećavaju čvrstoću kese, smanuju statički elektricitet;
  • Neprozirna višeslojna kesa izrađena koekstruzijom tri LDPE, koji povećavaju čvrstoću kese, smanjuje statički elektricitet;

Sigurnosna kesa „Moj cilj“ ojačana je sa duplim varovima sa strane kese, što omogućava još sigurnije čuvanje dokumenata.

Sigurnosna kesa „Moj cilj“ sadrži zaštitnu samolepljivu traku, tako da je nemoguće otvoriti, a da ovlašćena osoba ne primeti.

Sigurnosna kesa „Moj cilj“ je otporna, kako na temperature ispod 0°, tako i na temperature do 50° i zadržava robu koja je u nju upakovana u prvobitnom sranju pakovanja.

Sigurnosna kesa „Moj cilj“ se proizvodi po zahtevu kupca, tako da možete izabrati dimenziju i debljinu prema Vašoj potrebi, a dizajn se prilagodjava zahtevu kupca.